«Психолого-педагогічні проблеми у роботі з уразливою категорією підлітків та шляхи їх вирішення»

9січня2018 р. практичні психологи та соціальні педагоги навчальних закладів міста стали учасниками психолого-педагогічного семінару«Психолого-педагогічні проблеми у роботі з уразливою категорією підлітків та шляхи їх вирішення», який відбувсяна базі ВП НУБіПУкраїни «Ірпінський економічний коледж».

Метою заходу було підвищення психолого - педагогічної компетентності педагогів з вирішення проблем у роботі з уразливою категорією підлітків, збагачення особистісного розвитку педагогів, впровадження досягнень психолого-педагогічної науки та поширення ефективного педагогічного досвіду.

В рамках семінару, Нечерда Валерія Борисівна - кандидат педагогічних наук, старший науковий співробітник Інституту проблем виховання НАПН України, керівник теми НДР "Технології формування просоціальної поведінки підлітків уразливих категорій у загальноосвітньому навчальному закладі", експерт Національної ради жінок України з питань виховання дітей та молоді, разом з Рибачок Катериною Миколаївною, практичним психологом та Шевченко Оленою Григорівною соціальним педагогом школи I–III ступенів №292 імені гетьмана України Івана Мазепи Деснянського району м.Києва провели майстер-клас «Сучасні технології формування просоціальної поведінки підлітків уразливих категорій".

Вдячні Вдович Валентині Григорівні -заступнику директора з виховної роботи ВП НУБіП України «Ірпінський економічний коледж», за запрошення та організацію заходу, тренерам майстер-класу за новий досвід! Сподіваємось на подальшу співпрацю.

Кiлькiсть переглядiв: 717

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.