24листопада 2016 року на базі Ірпінської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів №18 відбувся фінальний етап міського конкурсу «Учитель року 2017»

Учитель року!

П’єдестал і визнання.
Учительська незвідана дорога…

24листопада 2016 року на базі Ірпінської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів №18 відбувся фінальний етап міського конкурсу «Учитель року 2017» . Конкурсанти представили на розгляд журі фрагменти уроків та показали професійні майстер-класи. На заході було присутня радник Ірпінського міського голови з гуманітарних питань Король Анна Юріївна.
Конкурсантів привітали лауреати обласного конкурсу «Учитель року» Лошицький І.І., директор ІЗШ №18 та учитель музичного мистецтва Олійник Т.А.
Оцінювало підготовку учасників компетентне журі на чолі із заступником начальника управління освіти і науки Балашовою Т.А. За результатами всіх конкурсних випробувань лауреатами конкурсу стали: Філончук Олена Миколаївна (НВК-ліцей) та Петренко Ірина Віталіївна (СЗШ№2). Переможцем визнано учителя початкових класів СЗШ №12 Бондарчук Євгенію Василівну, яка отримала сертифікат на комплект меблів для навчального класу.
Директор НМЦ Лошицька О.Л. висловила велику вдячність адміністрації ІЗШ №18 за допомогу в організації та проведенні заходу.

Кiлькiсть переглядiв: 196

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.